quarta-feira, 23 de novembro de 2011

Vacuum Brewing



O que é uma cafeteira vaccum brewing?

É uma cafeteira que usa duas camaras,onde a pressão de vapor e o vácuo faz o café.Foi inventada em 1830 por Loeff em Berlin.

O princípio da máquina é a água na parte inferior do vaso de expansão até que as forças do conteúdo do tubo estreito superior contendo borra de café. When the lower vessel has more or less emptied itself and enough time has elapsed, the heat is removed and the resulting vacuum will draw the brewed coffee through a strainer back into the lower chamber from which it can be decanted. Quando o vaso menor esvaziar e tenha decorrido tempo suficiente, o calor é removido e o vácuo resultante vai forçar o café fabricado através de um filtro de volta para a câmara baixa do qual ele pode ser decantado. The device must usually be taken apart to pour out the coffee. O dispositivo deve normalmente ser desmontado para liberar o café.


What is a kettle vaccum brewing?

It’s a coffee maker that uses two halls, where the vapor pressure and vacuum makes coffee. It was invented in 1830 by Loeff in Berlin.

The principle of machine is the water at the bottom of the expansion tank until the forces of narrow tube containing content of superior coffee Lees. When the smaller vessel and empty enough time has elapsed, the heat is removed and the resulting vacuum will force the coffee manufactured through a filter back to the lower House of which he can be decanted. The device should normally be dismounted to free coffee.

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