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quinta-feira, 2 de junho de 2011

Diferenças entre os tipos de café (Difference Between coffee types)

As bagas de plantas de café normal lembram frutas vermelhas com uma diferença importante - eles contêm duas sementes, grãos de café. Os frutos são secos e os frutos removidos, após o qual os grãos são classificados de acordo com tamanho, cor, altitude crescido e gosto.
 Os grãos são transportados para instalações de produção de mistura, torrefação e moagem. Torrefação de café exige considerável experiência e cuidados e há um número enorme de variáveis ​​que resultam em diferenças de sabor e aroma. As maiorias dos cafés são feitos a partir de misturas de grãos de diferentes regiões.

Café Santos
A maioria do café brasileiro é do tipo arábica e é colhida e processada através do sistema seco.  Brazil.Sabor doce, corpo suave com acidez cítrica e amargor característico.
Café colombiano
O café colombiano é feita exclusivamente de grãos de arábica e cresce nas altas montanhas da Cordilheira dos Andes, onde o clima e o solo vulcânico vermelho oferecem as melhores condições de crescimento para a planta. O sabor é encorpado e forte, com uma ligeira acidez.
Café Java
Java é o nome comum para café arábica cultivado na Indonésia.  O tipo de Java, que é um café de alta qualidade, é particularmente rico em óleo vegetal, que dá um sabor mais encorpado e arredondado.  Java é hoje considerado como descrição de um sabor de café em vez de um tipo de café certo.
Africano café
 Existem também alguns tipos de excelente qualidade arábica sendo cultivada na África Oriental, especialmente a Etiópia, Quênia e Tanzânia, bem como do Burundi.

 Santos coffee
Most Brazilian coffee is of the Arabica type and is harvested and processed using the dry system. It’s sweet, soft body with citrus acidity anbitterness characteristic. Colombian Coffee
d
Colombian coffee is made exclusively of Arabica beans and grows on the high mountains of the Andes, where the climate and the red volcanic soil provides the best growing conditions for the plant. Colombian coffee is made of Arabica beans and Exclusively grows on the high mountains of the Andes, the climate and Where the red volcanic soil Provides the best growing conditions for the plant. The taste is full bodied and strong with a slight acidity. The taste is full bodied and strong with a slight acidity.

Java Coffee
Java is the common name for Arabica coffee grown in Indonesia. Java is the common name for Arabica coffee grown in Indonesia. The Java type, which is a very high quality coffee, is particularly rich in plant oil which gives a more full bodied and rounded taste. The Java type, which is a very high quality coffee, is rich in plant oil Particularly Which Gives A more rounded and full bodied taste. Java is nowadays considered to be description of a coffee taste rather than a true coffee type. Java is nowadays to Be Considered description of the coffee rather than the true taste coffee type.

African Coffee
There are also some excellent quality Arabica types being grown in East Africa, particularly Ethiopia, Kenya and Tanzania, as well as from Burundi. There are some excellent quality Arabica Also Being types grown in East Africa, Particularly Ethiopia, Kenya and Tanzania, as well as from Burundi.

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