quarta-feira, 1 de junho de 2011

Consumo de café (Coffee consumption)

The association between coffee consumption, type 2 diabetes and impaired glucose tolerance was examined. In addition, indicators of insulin sensitivity and beta-cell function according to homeostasis model assessment were studied in relation to coffee consumption.
In subjects with type 2 diabetes and impaired glucose tolerance, high coffee consumption (>/=5 cups day(-1)) was inversely associated with insulin resistance. In addition, in those with type 2 diabetes and in women (not in men) with impaired glucose tolerance high coffee consumption was inversely associated with low beta-cell function. In women, but not obviously in men, with normal glucose tolerance, coffee consumption was associated with a reduced risk of insulin resistance. CONCLUSIONS: The results of this study indicated that high consumers of coffee have a reduced risk of type 2 diabetes and impaired glucose tolerance. The beneficial effects may involve both improved insulin sensitivity and enhanced insulin response.
A associação entre o consumo de café, diabetes tipo 2 e tolerância à glicose foi examinada. Além disso, indicadores de função de sensibilidade e célula-beta de insulina de acordo com avaliação do modelo de homeostase foram estudados em relação ao consumo de café.
Em indivíduos com tipo 2 diabetes e tolerância à glicoses visuais, consumo de café elevado (> = 5 xícaras/dia foi inversamente associado com resistência à insulina. Além disso, em pessoas com diabetes tipo 2 e em mulheres (não em homens) com tolerância à glicose alta o consumo de café foi inversamente associado com função baixa das células beta. Nas mulheres, mas não, obviamente, nos homens, com tolerância à glicose normal, consumo de café foi associado a uma redução do risco de resistência à insulina. CONCLUSÕES: Os resultados deste estudo indicaram que os grandes consumidores de café têm uma redução do risco de diabetes tipo 2 e perturbações tolerância à glicose. Os efeitos benéficos podem envolver tanto sensibilidade à insulina aprimorado e maior resposta de insulina.


Somos distribuidores dos cafés da Fazenda Santa Lúcia e da torrefação Mister Blend. Operamos serviços de consultoria em restaurantes, panificadoras e supermercados. Intermediamos maquinas para uso em restaurantes, lanchonetes e panificadoras.
We are distributors of coffee Santa Lucia farm and roasting Mister Blend. We operate in consulting services and supermarkets, restaurants and bakery industry. Intermediate machines for use in restaurant, snack bars and bakery.

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